Disclaimer

Kralen sieraden, Kralen online, Kralen kopen, Kralen voorbeelden, Kralen ketting, Zelf sieraden maken.

Online Kralen - Disclaimer

kralen, glaskralen, glasparels, kralenshop, zoetwaterparels, kralen sieraden, rocailles, metalen kralen, kralen online. kralen, glaskralen, glasparels, kralenshop, zoetwaterparels, kralen sieraden, rocailles, metalen kralen, kralen online.

De informatie die deze site bevat is enkel bedoeld om een leidraad te geven voor bepaalde interesses.

Door deze site te bezoeken en te gebruiken, geeft u aan dat u kennis heeft genomen van de bepalingen omschreven in deze disclaimer.

Gezien de veranderende aard van wetten, regels en verordeningen en de inherente beperkingen van elektronische communicatie, kan deze site vertragingen, tekortkomingen of onnauwkeurigheden bevatten op het vlak van informatie.

Ondanks we elke poging hebben ondernomen om ervoor te zorgen dat de informatie die Online-Kralen.nl bevat, afkomstig is van betrouwbare bronnen, is Online-Kralen.nl niet verantwoordelijk voor fouten of tekortkomingen of voor eventueel misbruik via de informatie weergegeven op Online-Kralen.nl.

Alle informatie op deze site is ons doorgegeven zoals afgebeeld, zonder garantie voor volledigheid en nauwkeurigheid.

Het gebruik van informatie uit Online-Kralen.nl geeft geen garantie van geen enkele aard, tenzij die uitdrukkelijk of impliciet vermeld is door de beheerder van Online-Kralen.nl, en dat onbeperkt tot eender welke prestatie, gebruik of geschiktheid voor eender welk doel.

Adverteerders zijn zelf aansprakelijk voor de teksten en afbeeldingen die zij publiceren, Online-Kralen.nl stelt de adverteerder zelf verantwoordelijk bij eventuele onwettige handelingen.

Online-Kralen.nl kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele directe of indirecte verliezen die kunnen ontstaan uit een eventuele panne of storing bij de webservers en mailservers.

Online-Kralen.nl, zijn verwante vennootschappen, bedrijven of partners, vertegenwoordigers of werknemers, kunnen onder geen enkele voorwaarde verantwoordelijk worden gesteld voor enige beslissing of actie die gemaakt of ondernomen is in afhankelijkheid van de informatie die weergegeven is op Online-Kralen.nl alsook niet voor enige consequenties of schade, zelfs niet voor schade waarvoor geen waarschuwingen zijn weergegeven.

Ook is Online-Kralen.nl niet aansprakelijk voor de inhoud van websites die door adverteerders zijn opgegeven in hun advertenties, ongeacht in welke rubriek of onderdeel van deze site deze vermeld zijn, hetzelfde geldt voor links die verbonden zijn via deze site met andere websites, onderhouden door anderen over wie Online-Kralen.nl geen controle uitoefent.

Online-Kralen.nl is niet verantwoordelijk voor de weergave, de onnauwkeurigheid of enig ander aspect van informatie in andere websites.

Online-Kralen.nl


[

Bij Online-kralen.nl kunt u alle soorten goedkope kralen en sieraden kopen, online of persoonlijk. In ons assortiment vindt u voorbeelden van glaskralen, glasparels, zoetwaterparels, kralen sieraden, metalen kralen, hobby kralen, rocailles, edelsteenkralen, parels, facetkralen, kralenkettingen, zoetwaterparels, knijpkralen, Swarovski kralen. Met onze producten kunt u zelf sieraden maken zoals een kralen ketting enzovoorts...

]

 
Inloggen >>
Waarom wij?
1. Kopen op Rekening!
2. Laagste prijsgarantie
3. Gratis kralenpunten
4. Gratis retour sturen
5. 100% geld retour
6. Gratis verzending
    boven de 35 Euro
7. Gratis Kralennieuws
8. Voor 16 uur besteld
    morgen in huis*

9.

Kralen sieraden, Kralen online, Kralen kopen, Kralen voorbeelden, Kralen ketting, Zelf sieraden maken.

10.

Wij zijn een bedrijf dat elke dag op zoek is naar de beste kwaliteit en service om u de beste en goedkoopste kralen van het web te geven.
Kralen sieraden, Kralen online, Kralen kopen, Kralen voorbeelden, Kralen ketting, Zelf sieraden maken.
Kralen sieraden, Kralen online, Kralen kopen, Kralen voorbeelden, Kralen ketting, Zelf sieraden maken.

Deze website is APK goedgekeurd.